Valoaalloilla nyt myös Kiekussa!

Kieku on uusi suomalainen saitti, jossa voi julkaista ääniklippejä. Klippejä voi julkaista suoraan Kieku-verkkosivuilta tai kertoa palvelulle podcastin RSS-feedin. Tässä ei sinänsä ole mitään erikoista. Perinteisesti podcasteja on voinut tilata seuraamalla esim. Souncloudissa jotain sisällöntuottajaa. tai tilaamalla iTunesista jonkun tietyn podcastin syötteen. Kiekussa voi näiden perinteisten tapojen lisäksi seurata joitain aihetunnistetta eli hashtagia. Tämä helpottaa eri aiheiden seuraamista. Kieku on vielä varsin uusi palvelu ja kehitysvaiheessa. Sisältöä ei vielä kovin paljoa ole. Toistaiseksi ei myöskään ole vielä mobiiliapplikaatiota. sekin on ymmärtääkseni tulossa. Se tekisi Kiekusta vielä kätevämmän. Olisi todella näppärää vastata ja kommentoida jotain sisältöä lyhyellä ääniklipillä. Se olisi ikään kuin äänitwiitti eli kieku.  

Valoaalloilla on mukana. Mukavasti Kieku otti podcastimme myös omiin mainoksiinsa, jossa se promoaa omaa palveluaan esittelemällä laadukkaasta sisältöä.

Toinen ominaisuus joka tuon aihetunnisteen seuraamisen ohella erotta Kiekun muista on klippoien uudelleen jakaminen. Kiekussa on mahdollista jakaa vaikka jokin lyhyt osa podcastista. Valoaalloilla podcastista jaoin edellisen jakson kohdan, jossa puhumme Matin kanssa perspektiivinkorjausobjektiiveista. 

Kuuntele tuo klippi tästä.