Finnish Photo Awards ensi keväänä!

Mahtavia uutisia! Ensi keväänä järjestetään Kuva&Kamera -messujen yhteydessä valokuva-alan palkintogaala, Finnish Photo Awards. Gaalassa palkitaan mm. Finnfoto-palkinto, Vuoden Muotokuvaaja, Vuoden Fotokauppias, Flying Nature sekä muita mahdollisia huomionosoituksia. Gaalassa julkistetaan myös uudistunut Fotofinlandia-kilpailu. Toivottavasti tulevina vuosina saamme lisää valokuvajärjestöjä mukaan. Tämä on kuitenkin hyvä alku uudelle perinteelle. 

Minusta tämä aivan erinomainen uutinen! Tämän tyyppiset isot gaalat ovat omiaan tuomaan valokuva-alalle positiivista näkyvyyttä. Nykyään nämä palkinnot jaetaan pienen piirin sisällä omissa pikku tilaisuuksissa. Suurimmalta osalta eli kuvia ostavalta yleisöltä nämä palkinnot menevät ihan ohi.

Pohdin tuota gaala-asiaa viime helmikuussa Vlogissani. Linkki johtaa suoraan siihen kohtaan, jossa puhun aiheesta: https://youtu.be/RtGlfFn8Gr4?t=2m56s