Uusia Olympus Visionäärejä!

Olympus nimesi juuri ennen joulunpyhiä ensimmäiset suomalaiset European Visionaryt. Nyt nimetyt uudet visionäärit ovat luontokuvaaja Jari Peltomäki, rockkuvaaja Lars Johnson, liikkuvankuvan ammattilainen Janne Amunet sekä allekirjoittanut!  

On todella suuri kunnia saada olla mukana näiden kolmen kanssa Olympuksen Visionary -ohjelmassa. (omat Visionary-sivut saamme lähiaikoina.) Käytännössä olemme siis Olympuksen brändilähettiläitä, se kai on hyvä määritelmä ja kuvaus Visionary:n roolista. Luonnollisesti sopimus asettaa velvoitteita, mutta ainakaan omalta osaltani mikään ei hirveästi muutu. Kuvaan edelleen vain Olympuksella, twiittaan jatkossa hiukan enemmän Olympukseen liittyviä twiittejä jne. Ehkä suurin muutos on, että nyt on aktivoitava myös englanninkielinen blogini. Myös tämän blogin sisältöön tulee aavistuksen enemmän Olympukseen liittyvää sisältöä. Valokuvaukseen noin yleisesti liittyvät blogaukset tulevat ilman muuta myös jatkumaan. Valoaalloilla podcast jatkuu normaalisti, samoin Vlogini. Myös sen sisältö painottuu hiukan enemmän Olympuksen suuntaan. Vlogini sisältöön tulee myös enemmän englanninkielistä materiaalia. 

Odotan innolla ensi vuotta ja uutta syventynyttä suhdetta Olympukseen. Kiitokset Olympus Suomi luottamuksesta! 

Olympus Suomen Facebook postaus -aiheesta.