Suomenkielisen blogini uusi koti.

Olen jo pitkään suunnittelut siirtäväni blogini tänne eli samaan paikkaan, jossa portfolionikin on. Nyt tuntui luontevalta hetkeltä ja samalla aloittaa aktiivisempi tekstiblogaaminen. Vanhat tekstit tulevat säilymään osoitteessa valokuvaaja.kotisivukone.com, koska niihin on linkitetty valtavasti ja en halua että ne katoavat. Otan niitä pikkuhiljaa talteen, jotta ne varmasti säilyvät. Sinne on blogauksia kertynyt 10 vuoden ajalta yli 900.  

Viime syksynä aloitin Vlogien tekemisen. Ajatuksia valokuvasta Vlogeja olen tehnyt jo 18. Julkaisen uuden videoblogauksen aina perjantaisin. Vaikka niiden tekeminen onkin varsin työlästä, olen todella tykännyt niitä tehdä. Katsojiakin on ollut ihan kivasti. Pääset tilaamaan kanavani kätevästi alla olevasta napista.

 
Ensi viikolla juuri ennen pääsiäistä ilmestyy ensimmäinen Valoaalloilla podcast.

Valoaalloilla on minun ja Matti Sulannon yhteinen viikottainen valokuva-aiheinen podcast. Matti Sulanto on varmasti monelle tuttu Sulantoblogista. Hän on blogissaan kirjoittanut paljon valokuvasta ja valokuvausvälineistä. Olen tästä aika innoissani ja toivottavasti myös kuuntelijat löytävät podcastimme. Sisältö tulee olemaan niin keskustelua laitteista kuin valokuvasta. Valoaalloilla julkaistaan aina loppuviikosta Soundcloudissa. Kätevimmin sen saat kun tilaat sen jollain podcast-applikaatiolla. Tulemme laittamaan rss-feedin kaikkiin tunnetuimpiin paikkoihin, iTunes ja Stitcher tulee ensimmäisenä mieleen. Valoaalloilla löytyy myös twitteristä. Laitapa seurantaan myös siellä, nii et jää paitsi yhdestäkään podcastistamme.