Valoaalloilla iTunesissa!

No niin, nyt pääset tilaamaan Valoaalloilla podcastin myös iTunesista! Kätevimmin se käy kun avaat iLaitteen oman Podcast applikaation ja teet haun Valoaalloilla. Painat vain tilaa nappia ja voila! saat aina tiedon appsiin kun uusi jakso on kuunneltavissa.

tai voit klikata tästä:  


Jännää on se, että tällä hetkellä Valoaalloilla on ainoa valokuvausta pääasiallisesti käsittelevä podcast suomeksi. En ole ainakaan itse löytänyt muita suomenkielisiä valokuvaus-podcasteja. Jos olet löytänyt, anna vinkki! 

Ensimmäinen jakso on saanut ihan mukavaa palautetta ja olemme Matti Sulannon kanssa itsekin varsin tyytyväisiä ensimmäiseen jaksoon. Parannettavaa on tottakai ja kokemus opettaa meitä paremmaksi.

Jos et vielä ole kuunnellut ekaa jaksoa, jossa käymme läpi kevään uutuuskameroita ja mikä niistä on meidän mielestä kiinnostava. Podcastin lopussa kommentoimme suomalaista muotokuvaa ja sen menestystä maailmalla valokuvauskilpailuissa. 

www.soundcloud.com/valoaalloilla